24 maart 2020

In verband met een beleidswijziging van overheidswege, ben ik tot 1 juni op zoek naar optredens tot maximaal 2 personen!

Bvd, Paul de Graaf.

10 maart 2020

Gelieve niet tegen het scherm te hoesten!

Bvd, Paul de Graaf.

2 feb REIS:Lekkerkerk

Zondag 2 februari speel ik REIS in Lekkerkerk in de muziekzaal van het historische pand van Amicitia, om 15u 's middags. Een matinee voorstelling, dus je kan er met het hele gezin naar toe! Deze REIS gaat over de jongste jaren en zal herkenbaar zijn voor jong en oud. Leuke bijkomstigheid is dat ik op 2-2-20, 20 jaar in 'het vak' zit!

Kaarten zijn slechts €10,- aan de kassa en te bestellen via deze link: https://www.amicitia-lekkerkerk.nl/contact/ of via de contact-pagina op mijn site. Ga je mee?

15 dec Nieuwe clip: Ik ben de beste!

De jaarlijstjes zijn er weer!

Terugblikken lijkt altijd gepaard te gaan met een strijd achteraf: 'De hoogtepunten van 2019', 'Top 2000', 'sportman/vrouw van het jaar'. Van kinds af aan leren we dat het leven één grote strijd is. Volgens mij is het de kunst die strijd juist los te laten.
De clip is al bij Omroep Gelderland te zien geweest!

REIS:Ver Wonder, 16 nov

Wowowow! Wat was het een mooie avond gisteren! Van begin tot het eind heb ik genoten van deze REIS en ik hoop iedereen (volle bak!) die er was. Voorlopig ben ik nog niet 'geland' in elk geval.
Rob StoopFred SnelJudith Koch, natuurlijk Margot Ribberink & Servaas, en jullie, publiek; heel veel dank voor jullie geweldige inzet en bijzonder fijn gezelschap onderweg!

Deze REIS staat op zondag 2 februari om 15u in Amicitia Events & Meetings in Lekkerkerk. Kaarten/reserveringen zijn via mij of via de site voor €10 euro verkrijgbaar. Ga je mee?

15 nov Nieuwe EP: REIS, deel 1!

15 november 2019 komt een nieuwe EP van het vijfluik 'REIS' uit. Wil je bij de presentatie zijn op een unieke locatie in Nijmegen-Lent?

Mail voor kaarten naar info@pauldegraaf.nl of app mij op 06-28887773 (€5 voorverkoop, €7 aan de deur). Wees er snel bij, want de vorige show was uitverkocht! Ook nu vliegen de boarding tickets de deur uit!

De reis begint om 20u. Boarding is vanaf 19:30u.

Ga je mee?

PRIVACYVERKLARING


Welkom bij de AVG
Ik bewaar alles een jaar of twee
voor in mijn jaarverslag
soms wat langer als ik je graag mag
Dat verslag moet ik 7 jaren
voor de belastingdienst bewaren
Heb ik je daarna nog in mijn bezit
dan is dit
Een enorm compliment
omdat je van onschatbare waarde bent
Wil je dat liever niet
en wil je de gegevens kwijt?
Geef dan een gil
en dan wil
ik als wederzijdse straf
ook graag van jou af

Tekst: Paul de Graaf

Muziek: Rob Stoop

Arrangement: RAAK (www.trioraak.nl)

Contact: +31(0)6-28887773

info@pauldegraaf.nl

N.B. Ik doe aan BTW (9%): NL002018236B72

Foto: Felicia Tielenius Kruythoff