16 mei 2020

Gelukt! 12 uur live!

Het is gelukt! Mijn langste solo youtube live optreden ooit, inclusief live op Omroep Gelderland en Radio 5!! 12 uur lang live, 156 nummers. Iedereen veel dank voor de support! (De laatste drie nummers staan niet op de stream hieronder, maar zijn wel gestreamd en komen er nog bij). Techniek: Dick Klabbers (petje af, diepe buiging en dank!).

Zie ook www.youtube.com/c/pauldegraaf en abonneren waardeer ik zeer!

15 mei 2020

12 uur live op Youtube!

Vrijdag 15 mei ga ik vanaf 12 uur, 12 uur lang LIVE optreden op youtube! Ik zit dit jaar 20 jaar in 'het vak' als professioneel muzikant. Op deze manier kan ik dit in Corona tijd met jullie vieren, met een beoogd muzikaal overzicht van 200(!) liedjes. Bovendien hoop ik aan 1000 subscribers te komen, zodat ik in deze tijd als live-muzikant toch enige inkomsten heb.

Abonneer je op www.youtube.com/c/pauldegraaf en beleef het mee!

6 mei 2020

In verband met een beleidswijziging van overheidswege, ben ik vanaf 1 juni op zoek naar optredens tot maximaal 30 personen!
 
Dus wilt u zich laten verrassen voor uw verjaardag, jubileum of andere gelegenheid? Neem dan contact op en ik speel graag voor u op gepaste afstand.

Bvd, Paul de Graaf.

27 april 2020

RUST op radio 5.

Vanavond om 21.45u heb ik een interview op NPO Radio 5, met daarin de aankondiging van een nieuw project. Aansluitend 'Rust' op de radio.
Leve de Koning!
Luister mee op https://www.nporadio5.nl/volgspot.

12 april 2020

RUST.

Foto's Bart Kouwenberg.

Tekst, muziek en opname, Paul de Graaf.

11 april 2020

Leo van der Ham.

Voor het liedje 'Duiven in de dakgoot' (https://lnkd.in/d9CHdnu) en mijn programma 'REIS' ben ik op zoek naar foto's en verhalen over mijn opa Leo van der Ham. Hij had met 'Van der Ham IJzerhandel' meerdere winkels in Den Haag. In het AD van dit weekend verscheen een mooi artikel hierover. Lees en deel het graag!

 

https://lnkd.in/dSCAEdN

9 april 2020

Liefde.

Liefde in een 1,5m maatschappij is wel even wennen...

15 dec Nieuwe clip: Ik ben de beste!

De jaarlijstjes zijn er weer!

Terugblikken lijkt altijd gepaard te gaan met een strijd achteraf: 'De hoogtepunten van 2019', 'Top 2000', 'sportman/vrouw van het jaar'. Van kinds af aan leren we dat het leven één grote strijd is. Volgens mij is het de kunst die strijd juist los te laten.
De clip is al bij Omroep Gelderland te zien geweest!

REIS:Ver Wonder, 16 nov

Wowowow! Wat was het een mooie avond gisteren! Van begin tot het eind heb ik genoten van deze REIS en ik hoop iedereen (volle bak!) die er was. Voorlopig ben ik nog niet 'geland' in elk geval.
Rob StoopFred SnelJudith Koch, natuurlijk Margot Ribberink & Servaas, en jullie, publiek; heel veel dank voor jullie geweldige inzet en bijzonder fijn gezelschap onderweg!

15 nov Nieuwe EP: REIS, deel 1!

15 november 2019 komt een nieuwe EP van het vijfluik 'REIS' uit. Wil je bij de presentatie zijn op een unieke locatie in Nijmegen-Lent?

Mail voor kaarten naar info@pauldegraaf.nl of app mij op 06-28887773 (€5 voorverkoop, €7 aan de deur). Wees er snel bij, want de vorige show was uitverkocht! Ook nu vliegen de boarding tickets de deur uit!

De reis begint om 20u. Boarding is vanaf 19:30u.

Ga je mee?

PRIVACYVERKLARING


Welkom bij de AVG
Ik bewaar alles een jaar of twee
voor in mijn jaarverslag
soms wat langer als ik je graag mag
Dat verslag moet ik 7 jaren
voor de belastingdienst bewaren
Heb ik je daarna nog in mijn bezit
dan is dit
Een enorm compliment
omdat je van onschatbare waarde bent
Wil je dat liever niet
en wil je de gegevens kwijt?
Geef dan een gil
en dan wil
ik als wederzijdse straf
ook graag van jou af

Tekst: Paul de Graaf

Muziek: Rob Stoop

Arrangement: RAAK (www.trioraak.nl)

Contact: +31(0)6-28887773

info@pauldegraaf.nl

N.B. Ik doe aan BTW (9%): NL002018236B72

Foto: Felicia Tielenius Kruythoff